Menjamo, pokrećemo, pomeramo granice.
Mi smo druga priča.

 

Zašto smo drugačiji?

Najveća grinfild investicija u Srbiji ikada

Do sada smo uložili gotovo milijardu evra u našu mrežu, otvaranje Vip centara širom Srbije i edukaciju zaposlenih.
Deo smo A1 Telekom Austrija Grupe, koja nam omogućava da delimo iskustva, znanja i ekspertizu.

Unapređujemo tržište u interesu korisnika

Prvi smo omogućili potpunu slobodu komunikacije uvođenjem NEOgraničenih minuta i poruka ka svim mrežama.
U našoj mreži nema naplate aktivacije broja i uspostave poziva, a razgovori sa agentima korisničkog servisa su besplatni.
Jedini omogućavamo korisnicima da putem Dođi i probaj tarife potpuno besplatno testiraju Vip mrežu mesec dana, bez ikakvih obaveza i troškova.

Rodna ravnopravnost i posvećenost porodici

Kod nas su žene i muškarci ravnopravno zastupljeni na svim pozicijama. Uslovi za napredovanje, zaradu i usavršavanje su jednaki za sve.
Ponosni smo na činjenicu da smo zaposlenima, a posebno, roditeljima, omogućili dobar balans između poslovnog i privatnog života. Zato smo prvi u Srbiji dobili sertifikat Family Friendly Enterprise.
A kako verujemo da svaka mama treba bezbrižno da dočeka svoju prinovu, budućim mamama u Vipu isplaćujemo razliku do ugovorene zarade. Svi Vipovci za treće dete dobijaju mesečnu nadoknadu od 10.000 dinara do 15. godine deteta.

Brinemo o zajednici

Pokrećemo i podržavamo brojne aktivnosti koje su usmerene na unapređenje kvaliteta života osoba sa autizmom i invaliditetom.
Edukujemo decu, roditelje i starije osobe i pomažemo im da zakorače u digitalni svet kroz projekte Bezbedni klinci i Digitalne učionice .

 
 

Prešli smo dug put, a tek smo počeli da se zagrevamo ;)
Na svakom koraku prepoznajemo i negujemo prave vrednosti.

 
 

Od startup-a do 2,2 miliona korisnika

Krenuli smo 2007. godine od nule i za samo šest meseci izgradili novog mobilnog operatora u Srbiji, zaposlivši više od 400 stručnjaka.

Za samo dve godine stigli smo do svog milionitog korisnika, da bi se taj broj udvostručio već 2014. godine. 
 
 

Donosimo promene

Stigli smo na tržište kao treći operator, a u mnogo čemu smo bili prvi.

Mobilni telefoni za dinar, prvo kod nas. Android telefoni u Srbiji - i tu smo bili prvi.

A kakav je to pametni telefon bez interneta? Zato smo prvi uveli postpaid pakete sa uključenim megabajtima.

Naravno, megabajti ne idu bez brze mreže. Prva 4G mreža u Srbiji - da, da, i to smo bili mi.

A tek NEO revolucija! Prvi smo doneli NEOgraničene minute i poruke ka svim mrežama.

 
 

Čuvamo kulturnu baštinu

U okviru projekta Vip Kinoteka, digitalnom restauracijom oživeli smo legendarne domaće filmove, među kojima su Ko to tamo peva, Maratonci trče počasni krug, Varljivo leto, Nacionalna klasa i Balkanski špijun.

Osim sedmoj umetnosti, kroz podršku festivalima i projektima dajemo podstrek i drugim kulturnim dešavanjima u Srbiji. Tokom 12 godina bili smo generalni sponzor Beogradskog festivala igre, koji je izrastao u jednu od najeminentnijih plesnih manifestacija na globalnom nivou. Doprineli smo popularizaciji savremene igre u našoj zemlji i u regionu, ali i pružili priliku mnogim našim talentima da se istaknu na svetskoj sceni. 
 
 

Podrška sportu

Od početka poslovanja u Srbiji radimo na i razvijanju sportskog duha među zaposlenima, ali i kroz podršku različitih sportskih takmičenja.

Od 2008. do 2017. kao generalni sponzor Odbojkaškog saveza i svih nacionalnih selekcija, podržavali smo i razvijali odbojku u Srbiji.

Za 10 godina saradnje, odbojkaške reprezentacije Srbije osvojile su više od 130 medalja, uključujući četiri medalje sa Evropskog i jednu sa Svetskog prvenstva u muškoj seniorskoj konkurenciji i dva zlata sa Evropskih prvenstava i srebro sa Olimpijskih igara u Riju u ženskoj seniorskoj konkurenciji.