Menjamo, pokrećemo, pomeramo granice.
Mi smo druga priča.

 

Zašto smo drugačiji?

Najveća grinfild investicija u Srbiji ikada

Do sada smo uložili gotovo milijardu evra u našu mrežu, otvaranje Vip centara širom Srbije i edukaciju zaposlenih.
Deo smo A1 Telekom Austrija Grupe, koja nam omogućava da delimo iskustva, znanja i ekspertizu.

Unapređujemo tržište u interesu korisnika

Prvi smo omogućili potpunu slobodu komunikacije uvođenjem NEOgraničenih minuta i poruka ka svim mrežama.
U našoj mreži nema naplate aktivacije broja i uspostave poziva, a razgovori sa agentima korisničkog servisa su besplatni.
Jedini omogućavamo korisnicima da putem Dođi i probaj tarife potpuno besplatno testiraju Vip mrežu mesec dana, bez ikakvih obaveza i troškova.

Rodna ravnopravnost i posvećenost porodici

Kod nas su žene i muškarci ravnopravno zastupljeni na svim pozicijama. Uslovi za napredovanje, zaradu i usavršavanje su jednaki za sve.
Ponosni smo na činjenicu da smo zaposlenima, a posebno, roditeljima, omogućili dobar balans između poslovnog i privatnog života. Zato smo prvi u Srbiji dobili sertifikat Family Friendly Enterprise.
A kako verujemo da svaka mama treba bezbrižno da dočeka svoju prinovu, budućim mamama u Vipu isplaćujemo razliku do ugovorene zarade. Svi Vipovci za treće dete dobijaju mesečnu nadoknadu od 10.000 dinara do 15. godine deteta.

Brinemo o zajednici

Pokrećemo i podržavamo brojne aktivnosti koje su usmerene na unapređenje kvaliteta života osoba sa autizmom i invaliditetom.
Edukujemo decu, roditelje i starije osobe i pomažemo im da zakorače u digitalni svet kroz projekte Bezbedni klinci i Digitalne učionice .

 
 

Prešli smo dug put, a tek smo počeli da se zagrevamo ;)
Na svakom koraku prepoznajemo i negujemo prave vrednosti.

 
 

Od startup-a do 2,3 miliona korisnika

Krenuli smo 2007. godine od nule i za samo šest meseci izgradili novog mobilnog operatora u Srbiji, zaposlivši više od 400 stručnjaka.

Danas zapošljavamo više od 1.400 stručnjaka i pružamo najbolje korisničko iskustvo za više od 2,3 miliona korisnika. 
 
 

Donosimo promene

Stigli smo na tržište kao treći operator, a u mnogo čemu smo bili prvi.

Mobilni telefoni za dinar, prvo kod nas. Android telefoni u Srbiji - i tu smo bili prvi.

A kakav je to pametni telefon bez interneta? Zato smo prvi uveli postpaid pakete sa uključenim megabajtima.

Naravno, megabajti ne idu bez brze mreže. Prva 4G mreža u Srbiji - da, da, i to smo bili mi.

A tek NEO revolucija! Prvi smo doneli NEOgraničene minute i poruke ka svim mrežama.

 
 

Čuvamo kulturnu baštinu

U okviru projekta Vip Kinoteka, digitalnom restauracijom oživeli smo legendarne domaće filmove, među kojima su Ko to tamo peva, Maratonci trče počasni krug, Varljivo leto, Nacionalna klasa i Balkanski špijun i Davitelj protiv davitelja.

Osim sedmoj umetnosti, kroz podršku festivalima i projektima dajemo podstrek i drugim kulturnim dešavanjima u Srbiji. Tokom 12 godina bili smo generalni sponzor Beogradskog festivala igre, koji je izrastao u jednu od najeminentnijih plesnih manifestacija na globalnom nivou. Doprineli smo popularizaciji savremene igre u našoj zemlji i u regionu, ali i pružili priliku mnogim našim talentima da se istaknu na svetskoj sceni. 
 
 

Podrška sportu

Od početka poslovanja u Srbiji radimo na i razvijanju sportskog duha među zaposlenima, ali i kroz podršku različitih sportskih takmičenja.

Od 2008. do 2017. kao generalni sponzor Odbojkaškog saveza i svih nacionalnih selekcija, podržavali smo i razvijali odbojku u Srbiji.

Za 10 godina saradnje, odbojkaške reprezentacije Srbije osvojile su više od 130 medalja, uključujući četiri medalje sa Evropskog i jednu sa Svetskog prvenstva u muškoj seniorskoj konkurenciji i dva zlata sa Evropskih prvenstava i srebro sa Olimpijskih igara u Riju u ženskoj seniorskoj konkurenciji.