Dobro došli u Vip - mesto gde rade cool ljudi
koji stvaraju neke druge priče.

Ko su zapravo ljudi iz druge priče?

Prepoznatljivi smo po neposrednosti u komunikaciji, transparentnosti, otvorenosti i predusretljivosti. Više od 1000 nas, obeleženih Vipovim bojama, čini da svakog dana budemo bolji nego što smo bili juče.

Dok komuniciramo u pokretu, istovremeno unapređujemo naše proizvode i usluge, trudeći se da uvek budemo u koraku sa svetskim promenama i trendovima.

Kroz naše zajedničke trenutke, trudimo se da svaki dan učinimo vrednim sećanja, pa iako puno radimo i stvaramo, uvek se pronađe dovoljno vremena i za predah i smeh do suza ☺.

Šta nas čini drugom pričom?

Posebni smo zbog nas koji činimo Vip. U jedinstvenoj kulturi u kojoj se svaki pojedinac oseća kao važan član tima, stvaramo okruženje koje podstiče rast i razvoj svakog od upisanih na naše Vip porodično stablo. Kako se članovima porodice veruje, tako i mi imamo potpuno poverenje u naše zaposlene, sa kojima iz dana u dan, u svim aspektima poslovanja, stvaramo neke druge priče.

 

Brinemo o našim internim i eksternim korisnicima, razmenjujemo ideje, proširujemo znanje i timskim radom dolazimo do inovativnih rešenja pri čemu se istinski posvećujemo poslu. Sa izazovima i poteškoćama borimo se preduzimljivošću, radoznalošću i fleksibilnošću.

Za granice, zadršku u komunikaciji i oklevanje, nema mesta u našem kolektivu, jer mi ne prepuštamo stvari slučaju, ne odustajemo i ne održavamo status quo.

Iz ovih razloga,

U naš tim pozivamo stručnjake koji teže izvrsnosti, donose duh internog preduzetništva i pričaju druge priče! Ukoliko vas privlači rad u timu koji se uvek trudi da pomera granice i kreira okruženje gde se rađaju nove ideje, prijavite se za neku od otvorenih pozicija:

IT BSS Expert


Tražimo novog kolegu ili koleginicu, IT BSS stručnjaka i po prvi put vas pozivamo da pogledate oglas za posao, umesto da ga pročitate. :)
Zavirite u naše prostorije, upoznajte IT BSS tim i prijavite se!

Naziv pozicije Datum isteka konkursa
Call Center Agent 31.12.2017.
Shop Advisor - Subotica 20.08.2017.

Priče iz Vip Korisničkog servisa


Upoznaj neke od Vipovaca i poslušaj savete iz prve ruke ukoliko želiš da postaneš deo Vip Korisničkog servisa.

Radno okruženje smo prilagodili sopstvenim potrebama i to na način da budemo dostupni jedni drugima, da nam bude udobno i da negujemo balans između privatnog i poslovnog života. Upravo zbog toga, Vipovcima je na raspolaganju „Flexibile & Mobile” model radnog vremena, po kome na posao dolazimo između 7h i 10h i u zavisnosti od dolaska, ostajemo do 15h ili 18h. Takođe, jedan dan u mesecu imamo mogućnost da radimo i van sedišta kompanije. Na ovaj način bolje balansiramo privatne i poslovne obaveze što nam je veoma važno!

Radoznali smo i stalno učimo

U modernom poslovanju različite mogućnosti za razvoj zaposlenih su značajna kompetetivna prednost. Stoga mi, pored formalnih treninga i posećivanja eksternih konferencija i sajmova dosta ulažemo u interni razvoj zaposlenih. Ove godine kreirali smo poseban program za razvoj menadžera svih nivoa - „Leadership Journey” koji predstavlja kratke i efikasne radionice tokom cele godine usmerene na razmenu znanja i razvijanje liderskih veština naših menadžera. Sam „Leadership Journey” koncept doveo je do dodatnih internih razmena znanja i iskustava između mlađih i iskusnijih kolega - i još boljeg povezivanja kolega na svim nivoima. Osim toga, za naše menadžere organizujemo i „coaching” sesije - sa internim i eksternim „coachevima”. Programi rotacije posla i uvida u radno mesto, kao koncepti su takođe veoma zastupljeni i svaki zaposleni ima priliku da se upozna sa radom drugog kolege, da uči i razvija nove veštine i znanja. Kao deo Telekom Austrija Grupe imamo priliku da se dodatno usavršavamo i stičemo internacionalno iskustvo kroz TAG poslovnu školu, program razmene i učestvovanje na različitim internacionalnim projektima.

TAG vodeći principi

Kao deo Telekom Austria Grupe, delimo zajedničke principe i vrednosti koje nam pomažu da budemo efikasniji u ostvarivanju naših ciljeva. Slogan koji govori o pravcu u kome se razvijamo je „Empowering digital lifestyle”, a u kratkom filmu možete videti i kako nam poverenje, timski rad i agilnost pomažu na putu razvoja.