Close

O nama

Donosimo promene

Prešli smo dug put, a tek smo počeli da se zagrevamo.

Podrška zajednici

Brinemo o našoj sredini

Fokus našeg društveno odgovornog poslovanja je na brizi i očuvanju životne sredine i upotrebi najnovijih tehnologija u svrhu činjenja dobra.

Dodatne informacije

Objavljujemo korisne informacije

Pogledajte saopštenja za medije i obaveštenja za korisnike.

Close modal
Close
Uređaji

Želiš
novi uređaj?

Bilo da ti je potreban uređaj uz novi broj ili želiš da obnoviš ugovor, najnovija ponuda uređaja je tu.


Započni kupovinu
Vip Plus

Nagrađujemo vernost

Brinemo o svojim korisnicima i zato smo spremili brojne pogodnosti za verne postpaid i aktivne prepaid korisnike.


Saznaj više
Uređaji

Izdvojili smo za vas

Vaš sledeći telefon treba da bude naša najbolja ponuda! Pogledajte šta smo Vam pripremili.

Biznis internet

Potreban vam je internet?

Bilo da ste već Vip korisnik ili želite da to budete, kontaktirajte nas kako bismo napravili najbolju ponudu za vas.

O nama

Donosimo promene

Prešli smo dug put, a tek smo počeli da se zagrevamo.

Podrška zajednici

Brinemo o našoj sredini

Fokus našeg društveno odgovornog poslovanja je na brizi i očuvanju životne sredine i upotrebi najnovijih tehnologija u svrhu činjenja dobra.

Shopping cart
Započni kupovinu
Points icon

Iskustvo i znanje

Stari Znalci

Postoje pitanja na koja čak ni Google nema odgovor. Ali zato imaju oni - naše bake i deke, mame i tate, tetke, teče, komšije, jer neprocenjive životne lekcije mogu se naučiti samo od najiskusnijih. Zato im poklanjamo vreme i pružamo podršku da svoja znanja i iskustvo podele sa svetom.

Pridružite
nam se

Pozivamo vas da nam se pridružite u ovoj važnoj misiji da zajedno bolje upoznamo naše seniore. Verujemo da će nam njihove priče doneti pregršt mudrih saveta, vratiti nas u neka lepa prošla vremena, nasmejati i pomoći da donesemo neke važne odluke.

Prijavite se
Device
Device

Želimo da čujemo

Za nas, najbolja učionica na svetu smeštena je pred lice starije osobe. Pametni saveti i njihove poučne priče pomogli su nam da se suočimo sa mnogim izazovima tokom odrastanja. Znamo da je to samo mali deo životnog iskustva koje imate, stoga želimo da vas čujemo!

Device
Device

Sve zna da reši

Lako je prepoznati pravog majstora svog zanata... majstoricu da budemo precizni - izdvajaju ih energija i ljubav koju ulažu u ono što rade. To je i nju učinilo jednom od naših najvoljenijih glumica. Zaštitini znak Seke Sablić je sigurno njen prepoznatljivi humor, ali ona podjednaku ljubav ulaže i u druge stvari: restauraciju nameštaja, titulu doktora amatera i biroa za informacije.

Close
Device
Device

Život čine sitnice

Nekada ta sitnica može biti i majušni deo koji će učiniti da tvoj gramofon ponovo zasija starim sjajem i melodijama. Kada se svetla velike pozornice ugase, legenda naše glumačke scene, Vlasta Velisavljević uživa u popravljanju gramofona i dobroj staroj muzici. Jer uz gramofon sve lepo ide...

Close
Device
Device

Svakog jutra piše

Uz njegove stihove smo odrastali i opčinjeni gledali svaku novu epizodu Fazona i fora. Danas, u svojoj 81. godini Ljubivoje Ršumović i dalje svakog jutra piše. Inspiraciju, kako kaže pronalazi u prirodi, ali to nije jedina stvar kojom boji dane. Uz malo kreativnosti priroda nam može podariti divne stvari, a drveće kao i ljudi promeniti oblik i namenu.

Close

Prijavite se i postanete naši Stari znalci

Podelite svoja znanja i veštine i prenesite neprocenjive životne lekcije mlađim generacijama kroz video sadržaj koji ćemo emitovati na našim kanalima.

Prijave za Stare znalce su otvorene do 26.10, a najkreativnije će biti odabrane na finalnoj audiciji, na kojoj vas čekaju i neke od naših najpoznatijih javnih ličnosti. Jedini uslov je da imate 65 i više godina. Jedva čekamo da vas upoznamo!

Ime*
Prezime*
Email
Kontakt telefon*
Datum rođenja*
Grad*
Fotografija
Oblast i kratak opis veštine*
Motiv za prijavu*
Savet koji biste dali mladima*
Polja koja su obeležena * su obavezna za prijavu.
Submit

65+ tarifa

Za sve naše starije

Posebna 65+ tarifa i posebna podrška u Vipu.

Saznajte više