Close
Close modal
Close
Shopping cart
Započni kupovinu

Ekomotiviši Srbiju

Stanje naše životne sredine zavisi od svakog od nas! Ekologija je još jedna od oblasti u kojoj postavljamo standarde društveno odgovornog delovanja.

Odgovorni u svojoj kući

Naši zaposleni kontinuirano vode brigu o životnoj sredini kroz uštedu energije, vode i drugih resursa...

Saznaj više

Brinemo o životnoj sredini

Posvećenost i briga o životnoj sredini ogleda se i u volontiranju i obeležavanju važnih ekoloških datuma...

Saznaj Više Primary

Podstičemo, angažujemo, motivišemo

Angažovanje stanovništva Srbije u cilju razvitka ekološke svesti i motivisanje na preduzimanje...

Saznaj Više Primary
Close
Odgovorni u svojoj kući


Naši zaposleni kontinuirano vode brigu o životnoj sredini kroz uštedu energije, vode i drugih resursa. U radnom prostoru postavljene su korpe za reciklažu papira, plastike, stakla i metala, dok se električni otpad prikuplja odvojeno i reciklira u skladu sa zakonskom regulativom.

Close
Brinemo o životnoj sredini


Posvećenost i briga o životnoj sredini ogleda se i u volontiranju i obeležavanju važnih ekoloških datuma: Dana planete Zemlje, Sata za planetu Zemlju, Dana zaštite životne sredine i drugih, što podrazumeva akcije čišćenja i uređenja zelenih površina, sađenje biljaka i aktivnosti reciklaže.

Nastojimo da povećamo broj hibridnih baznih stanica koje koriste energiju sunca i vetra. Svojim primerom želimo da podstaknemo korišćenje obnovljivih izvora energije bez negativnog uticaja na životnu sredinu.

Trudimo se da konstantno podižemo standarde i potpuno smo posvećeni održivom upravljanju što smo dodatno potvrdili uvođenjem standarda za upravljanje životnom sredinom ISO 14001 i bezbednošću i zdravljem na radu ISO 45001. Naša vizija izražena je u Politici.

Close
Podstičemo, angažujemo, motivišemo


Angažovanje stanovništva Srbije u cilju razvitka ekološke svesti i motivisanje na preduzimanje sopstvenih koraka u zaštiti životne sredine nastavlja se pod okriljem naše znatno šire inicijative „Ekomotiviši Srbiju“. Namera jeste podsticanje javnosti, biznis zajednice, relevantnih institucija i lokalnih samouprava da uzmu učešće u projektima i aktivnostima koje se odnose na zaštitu životne sredine.

Zajedno sa dnevnim listom Blic sproveli smo ekološki projekat „Očistimo reke Srbije“ u okviru kojeg je više od 1.000 volontera za samo dva meseca uklonilo više od 400 kubnih metara smeća sa obala 20 reka širom Srbije.