Close

O nama

Donosimo promene

Prešli smo dug put, a tek smo počeli da se zagrevamo.

Podrška zajednici

Brinemo o našoj sredini

Fokus našeg društveno odgovornog poslovanja je na brizi i očuvanju životne sredine i upotrebi najnovijih tehnologija u svrhu činjenja dobra.

Dodatne informacije

Objavljujemo korisne informacije

Pogledajte saopštenja za medije i obaveštenja za korisnike.

Close modal
Close
Uređaji

Želiš
novi uređaj?

Bilo da ti je potreban uređaj uz novi broj ili želiš da obnoviš ugovor, najnovija ponuda uređaja je tu.


Započni kupovinu
Vip Plus

Nagrađujemo vernost

Brinemo o svojim korisnicima i zato smo spremili brojne pogodnosti za verne postpaid i aktivne prepaid korisnike.


Saznaj više
Uređaji

Izdvojili smo za vas

Vaš sledeći telefon treba da bude naša najbolja ponuda! Pogledajte šta smo Vam pripremili.

Biznis internet

Potreban vam je internet?

Bilo da ste već Vip korisnik ili želite da to budete, kontaktirajte nas kako bismo napravili najbolju ponudu za vas.

O nama

Donosimo promene

Prešli smo dug put, a tek smo počeli da se zagrevamo.

Podrška zajednici

Brinemo o našoj sredini

Fokus našeg društveno odgovornog poslovanja je na brizi i očuvanju životne sredine i upotrebi najnovijih tehnologija u svrhu činjenja dobra.

Shopping cart
Započni kupovinu

Društvena odgovornost

Od kada smo prisutni na srpskom tržištu, posvećeni smo ljudima i društvu u celini, i doprinosimo sveukupnom razvoju lokalnih zajednica i očuvanju životne sredine.

Nacionalni dan davanja

U 2019. godini pridružili smo se kampanji povodom Nacionalnog dana davanja...

Saznaj više

Međunarodni dan devojčica u IKT

Nezaobilazna je i podrška takmičenju „Uhvati ideju“, koje je organizovalo Udruženje poslovnih žena Srbije...

Saznaj Više Primary

Nesebična knjiga

Raznolikost koju negujemo u projektima posvećenim deci ogleda se i u projektu „Nesebična knjiga“...

Saznaj Više Primary

Autizam Srbije

Doniranjem sredstava brojnim ustanovama i fondacijama trudimo se da unapredimo uslove i kvalitet života različitih socijalnih grupa...

Saznaj Više Primary

Plava školjka

Zajedničkim snagama sa Udruženjem roditelja i porodica dece sa invaliditetom Plava školjka realizovali smo projekat digitalnog...

Saznaj Više Primary

SOS Dečija sela

Putem naše donacije, Fondacija SOS Dečija sela Srbija realizovala je projekat SuperBus mobilne edukativno-kreativne radionice...

Saznaj Više Primary

SMS donatorstva

Kao društveno odgovorna kompanija omogućavamo sprovođenje SMS donatorstva za prikupljanje sredstava u humanitarne svrhe...

Saznaj Više Primary

Humanitarni bazari

Uoči novogodišnjih i uskršnjih praznika organizujemo Humanitarne bazare, sa idejom da...

Saznaj više
Close
Nacionalni dan davanja


U 2019. godini pridružili smo se kampanji povodom Nacionalnog dana davanja, koja je podrazumevala prikupljanje donacija za opremanje 60 osnovnih škola širom Srbije inovativnim učilima poput interaktivnih tabli, bee bot robota, ili VR naočara. Tokom Meseca davanja, od 9. septembra do 9. oktobra, od svakog aktiviranog elektronskog računa smo donirali sredstva, i još jednom direktno doprineli modernizaciji obrazovanja u Srbiji.

Close
Međunarodni dan devojčica u IKT


Nezaobilazna je i podrška takmičenju „Uhvati ideju“, koje je organizovalo Udruženje poslovnih žena Srbije.
Takmičenje je održano povodom obeležavanja Međunarodnog dana devojčica u informaciono-komunikacionim tehnologijama, s ciljem da se devojčice osnaže prilikom odabira budućih profesija, kao i da se podstaknu da, pri razmišljanju o profesionalnoj orijentaciji, budu vođene ličnim interesovanjima i talentima.
Finalistkinje takmičenja obišle su našu kompaniju, razgovarale sa menadžerkama na rukovodećim pozicijama i u okviru radionice vežbale kako da što uspešnije prezentuju svoje ideje.

Close
Nesebična knjiga


Raznolikost koju negujemo u projektima posvećenim deci ogleda se i u projektu „Nesebična knjiga“. Dizajnirali smo specijalnu knjigu, koja se sastoji od pesama prilagođenih dečijem uzrastu, a govori o vrednosti deljenja.

Na kraju same knjige nalazi se i jedinstven Nesebični papir, predviđen za pakovanje poklona. Tokom novogodišnjih praznika, svi naši zaposleni učestvovali su u pakovanju poklona, koji su potom uručeni ustanovama za decu širom Srbije.
Vrednost ovog projekta prepoznalo je Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, uz čiju smo podršku poklonili „Nesebične knjige“ svim predškolskim ustanovama i vrtićima u Srbiji.

Close
Autizam Srbije


Doniranjem sredstava brojnim ustanovama i fondacijama trudimo se da unapredimo uslove i kvalitet života različitih socijalnih grupa.
Zajedno sa Savezom udruženja Srbije za pomoć osobama sa autizmom pokrenuli smo digitalnu platformu za informisanje i savetovanje porodica osoba sa autizmom i otvorili prvi Radni centar za osobe sa autizmom. Kako bi njihovu zdravstvenu zaštitu podigli na još viši nivo, opremili smo medicinske sobe u pet gradova Srbije.

Close
Plava školjka


Zajedničkim snagama sa Udruženjem roditelja i porodica dece sa invaliditetom Plava školjka realizovali smo projekat digitalnog opismenjavanja i upotrebe asistivne tehnologije. Na taj način osnažujemo i unapređujemo položaj dece sa invaliditetom u okviru zajednice.

Close
SOS Dečija sela


Putem naše donacije, Fondacija SOS Dečija sela Srbija realizovala je projekat SuperBus mobilne edukativno-kreativne radionice za decu bez roditeljskog staranja, kao i mališane iz najugroženijih grupa stanovništva širom Srbije. Tokom svog puta, SuperBus je obišao 15 lokacija širom zemlje i okupio više od 2000 mališana.

Close
SMS donatorstva


Kao društveno odgovorna kompanija omogućavamo sprovođenje SMS donatorstva za prikupljanje sredstava u humanitarne svrhe.
Prema pravilima poslovanja naše kompanije, odobravamo ograničen broj humanitarnih brojeva i njihovo administriranje ne naplaćujemo.
Sav prikupljeni novac se direktno svakog meseca prebacuje na račun organizacije koja je dobila humanitarni broj na korišćenje. Detaljna procedura za odobravanje humanitarnih brojeva nalazi se na linku.

Close
Humanitarni bazari


Uoči novogodišnjih i uskršnjih praznika organizujemo Humanitarne bazare, sa idejom da kroz zaradu koju ostvarimo putem prodaje proizvoda ili usluga ispunimo jasnu socijalnu misiju. To znači da se zarađena sredstva ulažu u svrhe kao što su zapošljavanje ljudi koji teže dolaze do posla, socijalne i medicinske usluge, obrazovanje, zaštitu životne sredine ili kulturne aktivnosti u zajednici.
Tokom Humanitarnih bazara zaposleni imaju priliku da se zabave, kupe ukrase i poklone za najbliže i ujedno pomognu socijalnim privrednim društvima.