Close

O nama

Donosimo promene

Prešli smo dug put, a tek smo počeli da se zagrevamo.

Podrška zajednici

Brinemo o našoj sredini

Fokus našeg društveno odgovornog poslovanja je na brizi i očuvanju životne sredine i upotrebi najnovijih tehnologija u svrhu činjenja dobra.

Dodatne informacije

Objavljujemo korisne informacije

Pogledajte saopštenja za medije i obaveštenja za korisnike.

Close modal
Close
Uređaji

Želiš
novi uređaj?

Bilo da ti je potreban uređaj uz novi broj ili želiš da obnoviš ugovor, najnovija ponuda uređaja je tu.


Započni kupovinu
Vip Plus

Nagrađujemo vernost

Brinemo o svojim korisnicima i zato smo spremili brojne pogodnosti za verne postpaid i aktivne prepaid korisnike.


Saznaj više
Uređaji

Izdvojili smo za vas

Vaš sledeći telefon treba da bude naša najbolja ponuda! Pogledajte šta smo Vam pripremili.

Biznis internet

Potreban vam je internet?

Bilo da ste već Vip korisnik ili želite da to budete, kontaktirajte nas kako bismo napravili najbolju ponudu za vas.

O nama

Donosimo promene

Prešli smo dug put, a tek smo počeli da se zagrevamo.

Podrška zajednici

Brinemo o našoj sredini

Fokus našeg društveno odgovornog poslovanja je na brizi i očuvanju životne sredine i upotrebi najnovijih tehnologija u svrhu činjenja dobra.

Shopping cart
Započni kupovinu

Digitalna edukacija

Pružamo podršku roditeljima u digitalnom svetu u kom odrastaju njihova deca, a edukujemo i starije u cilju njihove digitalne pismenosti.

Bezbedni klinci

Kao pružalac komunikacionih usluga, intenzivno pokrećemo pitanje bezbednosti dece na internetu. Imajući u vidu da mnoge online trendove najmlađi ujedno i najlakše usvajaju, ponudili smo podršku roditeljima u vidu platforme Bezbedni klinci

Saznaj više

Zanimljiv i edukativan

Sadržaj na samoj platformi na raspolaganju je roditeljima da budu pravovremeno informisani...

Saznaj Više Primary

Digitalne radionice za starije

Digitalno opismenjavanje starijih osoba posebno je važan segment kom smo se posvetili...

Saznaj Više Primary

4G učionice

Projekat „4G učionice“ nastao je iz našeg strateškog usmerenja da zauzmemo poziciju među pokretačima pozitivnih promena...

Saznaj Više Primary
Close
Zanimljiv i edukativan


Sadržaj na samoj platformi na raspolaganju je roditeljima da budu pravovremeno informisani i ne gube korak sa mališanima koji odrastaju u digitalnom dobu.
Cilj jeste da upravo roditelji budu samouvereni i spremni da svojoj deci budu prva adresa za svaki savet, pitanje i reakciju kada je u pitanju bezbedno korišćenje interneta.

U izradi sadržaja učestvovali su stručnjaci iz Pedagoškog društva Srbije i Instituta za digitalne komunikacije, a platforma sadrži i rezultate relevatnih istraživanja, savete i objašnjenja različitih situacija na društvenim mrežama, aplikacijama za dopisivanje, kao i korisne sajtove.

Close
Digitalne radionice za starije


Digitalno opismenjavanje starijih osoba posebno je važan segment kom smo se posvetili. Kako često stariji sugrađani nemaju podršku svoje okoline u korišćenju računara i pametnih telefona, digitalne radionice za starije sprovodile su se sa Organizacijom za međugeneracijsku saradnju 35+, a realizovano je više od deset radionica širom Srbije, sa više od 260 polaznika.

Radionice su bile besplatne, a polaznici su na praktičnim primerima vežbali sa svojim predavačima stekli nova znanja iz oblasti korišćenja računara, Interneta i različitih digitalnih uređaja, kako bi bili u mogućnosti da brže dođu do željenih informacija, upotpune svoje slobodno vreme i budu u kontaktu sa prijateljima i rodbinom u zemlji i u inostranstvu.
Broj prijavljenih za učešće na digitalnim radionicama pokazao je da interesovanje starijih osoba za korišćenje modernih tehnologija neprestano raste.

Close
4G učionice


Projekat „4G učionice“ nastao je iz našeg strateškog usmerenja da zauzmemo poziciju među pokretačima pozitivnih promena u obrazovanju uvođenjem novih tehnologija. Uvezivanjem društveno odgovornog poslovanja sa nezaobilaznom digitalizacijom, u saradnji sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja sproveli smo postavljanje rutera sa 4G internetom u 25 osnovnih škola u ruralnim delovima Srbije.

Obezbeđen je internet u odabranim odeljenjima škola za podršku nastavnom kadru u digitalnoj edukaciji i daljem razvoju učenika u tom polju.
Ova odeljenja povezana su najkvalitetnijom brzom 4G mrežom, što je doprinos unapređenju školovanja učenika u malim odeljenjima, koji imaju mogućnost da ostvaruju kontakt sa vršnjacima iz drugih škola i priključe se nastavi i edukativnim sadržajima matičnih škola.