Close
Close modal
Close
Shopping cart
Započni kupovinu

“Kada radiš nešto, ili daj sve od sebe ili uopšte nemoj raditi.”

Đorđe Vuksanović, Glavni direktor za transformaciju, Vip mobile i A1 Slovenija

Đorđe Vuksanović je nakon diplomiranja na Ekonomskom fakultetu na odseku za statistiku, informatiku i kvantitativne finansije, uspešno završio i EMBA studije Cotrugli Business School. Pobednik je druge generacije AmChamps programa u organizaciji američke privredne komore u Srbiji kao i “Innovation challenge” u organizaciji A1 Telekom Austria Groupe.

Karijeru je započeo u NLB Nova penzija, potom je radio u ASSECO SEE, a karijeru u Vip mobile započeo je 2009. godine u timu za razvoj proizvoda i servisa. Tokom svoje desetogodišnje karijere u Vipu, Đorđe je imao priliku da radi na svim ključnim aktivnostima vezanim za upravljanje životnim ciklusom korisnika - od kreiranja proizvoda i akvizicionih ponuda, vođenja računa o postojećoj korisničkoj bazi do upravljanja korisničkim iskustvom.

Od 1.11.2019. Đorđe je Glavni direktor za transformaciju u Vip mobile I A1 Slovenija. Odgovoran je za ITBSS, Upravljanje portfoliom i Digitalnu transformaciju u Vip Mobile i A1 Slovenija. Takođe, u okviru kompanije Vip mobile zadužen je razvoj proizvoda servisa, marketinške komunikacije i upravljanje korisničkim iskustvom.