Close

O nama

Donosimo promene

Prešli smo dug put, a tek smo počeli da se zagrevamo.

Podrška zajednici

Brinemo o našoj sredini

Fokus našeg društveno odgovornog poslovanja je na brizi i očuvanju životne sredine i upotrebi najnovijih tehnologija u svrhu činjenja dobra.

Dodatne informacije

Objavljujemo korisne informacije

Pogledajte saopštenja za medije i obaveštenja za korisnike.

Close modal
Close
Uređaji

Želiš
novi uređaj?

Bilo da ti je potreban uređaj uz novi broj ili želiš da obnoviš ugovor, najnovija ponuda uređaja je tu.


Započni kupovinu
Vip Plus

Nagrađujemo vernost

Brinemo o svojim korisnicima i zato smo spremili brojne pogodnosti za verne postpaid i aktivne prepaid korisnike.


Saznaj više
Uređaji

Izdvojili smo za vas

Vaš sledeći telefon treba da bude naša najbolja ponuda! Pogledajte šta smo Vam pripremili.

Biznis internet

Potreban vam je internet?

Bilo da ste već Vip korisnik ili želite da to budete, kontaktirajte nas kako bismo napravili najbolju ponudu za vas.

O nama

Donosimo promene

Prešli smo dug put, a tek smo počeli da se zagrevamo.

Podrška zajednici

Brinemo o našoj sredini

Fokus našeg društveno odgovornog poslovanja je na brizi i očuvanju životne sredine i upotrebi najnovijih tehnologija u svrhu činjenja dobra.

Shopping cart
Započni kupovinu

“It is nice to be important, but it is more important to be nice.”

Dejan Turk, CEO

Posle završetka studija na Bečkom univerzitetu za ekonomiju i poslovnu administraciju, studije marketinga i finansija, Dejan Turk se 1995. godine zaposlio u McDonald’s Slovenija gde je započeo karijeru kao menadžer restorana, a napustio kompaniju kao izvršni direktor lanca restorana u Sloveniji i Hrvatskoj.

U A1 Telekom Austrija Grupu Dejan je došao u avgustu 2004, kada je postao rukovodilac marketinga i prodaje u Si.mobilu u Sloveniji. Dve godine kasnije imenovan je za člana Upravnog odbora odgovornog za tržišno poslovanje, a od marta 2007. do februara 2014. godine obavljao je posao predsednika Upravnog odbora Si.mobila. U Vip mobile dolazi 2014. godine kao CEO, a godinu dana kasnije preuzima funkciju direktora/CEO/CMO nove organizacione jedinice „Srbija i Slovenija“ u okviru A1 Telekom Austrija Grupe. Dejan je na funkciji generalnog direktora/CEO kompanija Vip mobile i Si.mobil (sadašnji A1 Slovenija) od 1. jula 2015. godine.

Dejan Turk je član UO Srpske asocijacije menadžera i dobitnik je mnogih uglednih priznanja za šestogodišnje uspešno rukovođenje Si.mobilom (Excel 2009, Menadžer godine 2009, Priznanje za najveća postignuća u poslovanju i ekonomiji Slovenije za 2013.). Od 2015. godine je na poziciji predsednika Foruma za odgovorno poslovanje, mreže vodećih kompanija u Srbiji koje su posvećene razvoju društveno odgovornog poslovanja. Dobitnik je i prestižne nagrade Američke privredne komore u Srbiji (AmCham) za Poslovnog ambasadora lidera promena 2016. Potpredsednik je Upravnog odbora Saveta stranih investitora (FIC), član Upravnog odbora NLB banke i potpredsednik Saveza za e-upravu NALED-a od 2019. godine.

Krajem 2018. godine Srpska asocijacija menadžera dodelila mu je prestižnu nagradu “Menadžer godine”.