Close
Close modal
Close
Shopping cart
Započni kupovinu

“Korisnici su naši pokretači i inspiracija. Kroz personalizovan pristup i razumevanje korisničkih potreba, učvršćujemo uzajamno poverenje i zajedno gradimo najbolje korisničko iskustvo.”

Branka Pudrlja Durbaba, Glavni direktor za tržište, Vip mobile

Nakon studija Upravnog prava na Sveučilištu u Zagrebu, Branka Pudrlja Durbaba je svoju profesionalnu karijeru započela 1999. godine u kompaniji Vipnet d.o.o. Hrvatska u sektoru Korisničkog servisa. Potom prelazi u sektor Prodaje gde od 2000. do 2007. godine radi na različitim pozicijama gde koordiniše prodajne procese ove kompanije.

U januaru 2007. godine, dolaskom kompanije Vip mobile na tržište Srbije, Branka postaje menadžer za razvoj prodaje i prodajne mreže, a učestvuje i u projektu pokretanja poslovanja Vip operatora na tržištu Makedonije.

Tokom 2012. radi na poziciji direktora Sektora korisničkog servisa Vip mobile, a od 1. jula 2016. godine preuzima funkciju starijeg direktora prodaje i korisničkog servisa kompanije Vip mobile. Počev od januara 2019. godine, Branka je na poziciji glavnog direktora za tržište Srbije u Vip mobile.