Close
Close modal
Close
Shopping cart
Započni kupovinu
Karijera u Vipu
Laptop Icon

Karijera u Vipu

Mi pomeramo granice, mi smo Vipovci

Volimo to što radimo, brinemo za svoje.

Naši zaposleni

Najveća vrednost

Naša najveća vrednost su naši ljudi! Zahvaljujući njima, uspešno poslujemo već trinaest godina. Upravo zbog toga, zadovoljstvo Vipovaca nam je jako važno, pa se trudimo da uslove rada stalno unapređujemo kao i odnos prema zaposlenima.

Detaljnije

Porodica na prvom mestu

Family Friendly

Kao prva Family Friendly kompanija u Srbiji, vodimo računa o potrebama naših zaposlenih.

Detaljnije

Vip je deo A1

A1 tim

Vip je deo A1 grupe, a Srbija jedna od sedam zemalja koja pripada A1 timu.

Detaljnije
Close

Najveća vrednost

Sa idejom da naš radni prostor bude naš drugi dom, konstantno podstičemo kulturu otvorene i dvosmerne komunikacije, međusobne podrške kako u poslovnim situacijama, tako i u onim van radne sredine.

Vipovci vole da rade vredno i posvećeno, ali vole i da se dobro zabavljaju. Ono po čemu je Vip prepoznatljiv je jedinstvena inspirativna atmosfera, uvek obojena smehom, druženjem i razmenom znanja.

Close

Prva Family Friendly kompanija

Vodimo računa o potrebama naših zaposlenih, osmislili smo različite pogodnosti i aktivnosti zahvaljujući kojima smo i zvanično prepoznati kao kompanija koja pruža veliku podršku zaposlenima i njihovim porodicama.

Fleksibilno radno vreme, rad van kancelarije, briga o zdravlju, uslovi koji omogućavaju roditeljima da lakše usklade poslovne i privatne obaveze, samo su neke od pogodnosti koje Vip nudi.

Close

A1 Tim

Biti deo velike grupacije za nas znači više prilika za razvoj, internacionalnu saradnju i jedinstveno iskustvo pripadnosti kompaniji koja podstiče inovacije, pozitivne promene na tržištu, ali i pozitivne promene u zajednici.

Prijavi se

Otvorene pozicije

Pozivamo vas da se detaljnije upoznate sa našom kulturom, pogodnostima i otvorenim pozicijama!

Pogledaj pozicije