Close

O nama

Donosimo promene

Prešli smo dug put, a tek smo počeli da se zagrevamo.

Podrška zajednici

Brinemo o našoj sredini

Fokus našeg društveno odgovornog poslovanja je na brizi i očuvanju životne sredine i upotrebi najnovijih tehnologija u svrhu činjenja dobra.

Dodatne informacije

Objavljujemo korisne informacije

Pogledajte saopštenja za medije i obaveštenja za korisnike.

Close modal
Close
Uređaji

Želiš
novi uređaj?

Bilo da ti je potreban uređaj uz novi broj ili želiš da obnoviš ugovor, najnovija ponuda uređaja je tu.


Započni kupovinu
Vip Plus

Nagrađujemo vernost

Brinemo o svojim korisnicima i zato smo spremili brojne pogodnosti za verne postpaid i aktivne prepaid korisnike.


Saznaj više
Uređaji

Izdvojili smo za vas

Vaš sledeći telefon treba da bude naša najbolja ponuda! Pogledajte šta smo Vam pripremili.

Biznis internet

Potreban vam je internet?

Bilo da ste već Vip korisnik ili želite da to budete, kontaktirajte nas kako bismo napravili najbolju ponudu za vas.

O nama

Donosimo promene

Prešli smo dug put, a tek smo počeli da se zagrevamo.

Podrška zajednici

Brinemo o našoj sredini

Fokus našeg društveno odgovornog poslovanja je na brizi i očuvanju životne sredine i upotrebi najnovijih tehnologija u svrhu činjenja dobra.

Shopping cart
Započni kupovinu
Laptop Icon

Covid-19

Važna obaveštenja

Važne informacije za korisnike povodom pojave Korona virusa (COVID-19)

 

 

Kao odgovorna kompanija, preduzimamo sve potrebne mere kako bismo zaštitili zdravlje i bezbednost naših zaposlenih i njihovih porodica, kao i naših korisnika i poslovnih partnera.

 

Sve naše poslovne aktivnosti obavljamo u skladu sa svim preventivnim merama zaštite od širenja virusa i vanrednim stanjem koje je Vlada Republike Srbije uvela, a posebno formiran tim naših kolega konstantno prati razvoj situacije. Preduzeli smo i dodatne preventivne mere i osigurali da sve vreme trajanja vanrednog stanja i u slučaju kontinuiranog širenja virusa, svi procesi u kompaniji, koji su ključni za korisnike, nesmetano funkcionišu.

 

Vođeni tom idejom, otišli smo korak dalje i uveli hashtag #OstaniKodKuće putem kog smo apelovali na sve naše korisnike da brinu o sebi i drugima. I dalje sve možeš da obaviš online.

 

Na ovoj stranici možeš pronaći sve važne informacije i preporuke u vezi sa našim uslugama, mrežom i merama koje svakodnevno primenjujemo.

 

Stojimo ti na raspolaganju za svaku pomoć i podršku.

 

U svakom trenutku nas možeš kontaktirati putem Vip korisničkog servisa na broj 060/1234, kao i putem sajta i naših društvenih mreža.
Briga o zaposlenima

 

 

Kao deo preventivnih mera, već pri širenju virusa u Evropi, Vip mobile je uveo rad od kuće, smanjenje putovanja u inostranstvo, kao i dezinfekciona sredstva za radna mesta, zaštitu i uputstva kako mogu koristiti sve to, kako bi imali siguran rad. Sastanci se održavaju putem video konferencija, telefonski ili kroz bilo koji drugi alternativni kanal.

 

Naš krizni tim se svakodnevno sastaje i procenjuje situaciju na osnovu koje preduzima preventivne mere kako bi se obezbedilo da, u slučaju daljeg širenja virusa, zaposleni budu adekvatno zaštićeni, a u isto vreme obezbeđen kontinuitet našeg poslovanja.
Briga o korisnicima

 

 

Znamo koliko je u ovakvoj situaciji važno biti dostupan i u kontaktu sa svima, zato smo svim našim korisnicima omogućili besplatno korišćenje Viber-a , Facebook-a, Facebook Messenger-a i WhatsApp-a putem Net za Chat tarifnog dodatka.

 

Većinu aktivnosti, kao što su slanje kredita sa postpaid računa na prepaid broj, dopuna kredita ili provera stanja računa, možete jednostavno obaviti on line, bez odlaska na prodajno mesto

 

Svim Vip korisnicima omogućeno je besplatno korišćenje sajta COVID-19, besplatno pozivanje brojeva telefona epidemioloških službi 064/89 45 235 i 011 26 84 566 kao i pozivanje Nacionalnog kontakt centra Covid 19 na 19819 i 19920.
Radno vreme i preventivne mere u Vip centrima

 

 

Vip mobile centri rade po redovnom radnom vremenu uz poštovanje svih propisanih mera. Sprovedene mere predostrožnosti podrazumevaju ograničen broj korisnika koji se nalazi u Vip centru u isto vreme. Svaki zaposleni je na usluzi po jednom korisniku, što znači da primamo samo onoliko korisnika istovremeno koliko ima zaposlenih na datom prodajnom mestu.

 

Paketi za prevenciju širenja korona virusa, koji uključuju i zaštitne maske i rukavice su dostavljeni svim Vip centrima.

 

Osim rada prodajnih mesta, osigurali smo i da sve usluge našim korisnicima budu dostupne putem drugih kanala komunikacije.
Vip mobile mreža

 

 

Zahvaljujući jakoj i stabilnoj mreži, upotreba svih naših servisa i usluga se odvija neometano. Usled novih okolnosti zabeležen je značajan rast govornog saobraćaja, zbog čega naši timovi za održavanje mreže na dnevnom nivou prate rad i opterećenje mreže, kako bismo na vreme predupredili sve moguće poteškoće i omogućili korisnicima da u svakom trenutku budu u kontaktu sa najbližima i u toku sa dešavanjima.