Close
Close modal
Close
Shopping cart
Započni kupovinu

Zašto smo drugačiji?

Iako smo bili najmlađi operator na lokalnom tržištu, bili smo hrabri i u mnogo čemu prvi. Bili smo dovoljno hrabri da izađemo van zone komfora i pomerimo granice, zbog čega smo danas prepoznati kao pioniri i inovatori.

Od startapa do najvećeg investitora

Menjamo tržište nabolje

Stvaramo digitalna iskustva

Svoje korisnike osnažujemo tehnologijama koje im omogućavaju da dizajniraju ona iskustva koja žele da žive. Naša Vip porodica u Srbiji okuplja 1.400 zaposlenih, posvećenih pružanju najboljeg korisničkog iskustva i kreiranju rešenja koja obogaćuju živote 2.3 miliona naših korisnika u digitalnoj eri.

Hello Stranger

Ostanite povezani

Najpovoljniji prepaid internet dok si u Srbiji.

Saznaj više

Donosimo najbolje iz Vip porodice

Mi brinemo o našoj sredini

Podrška zajednici

Gotovo da nema značajnog društvenog pitanja u koju nismo investirali svoju pažnju, vreme ili resurse. Ipak fokus našeg društveno odgovornog poslovanja je na brizi i očuvanju životne sredine i upotrebi najnovijih tehnologija u svrhu činjenja dobra.

Karijera u Vipu

Mi pomeramo granice, mi smo Vipovci

Upoznaj nas bolje i pogledaj otvorene pozicije

Saznaj više
Close

Od startapa do najveće grinfild investicije u Srbiji ikada

Kada smo 2007. godine stigli na lokalno tržište, počeli smo od jedne bazne stanice na livadi. Danas, sa uloženih oko milijardu evra u infrastrukturu i 4G mrežu koja sa 1.942 baznih stanica pokriva više od 97 posto stanovništva, najveći smo grinfild investitor u Srbiji ikada.

Close

Menjamo tržište nabolje za sve korisnike

Prvi smo omogućili potpunu slobodu komunikacije uvođenjem NEOgraničenih minuta i poruka ka svim mrežama, kao i besplatnim gigabajtima u romingu. U našoj mreži nema naplate aktivacije broja i uspostave poziva, a razgovori sa našim operaterima su besplatni. Jedini omogućavamo korisnicima da putem „Dođi i probaj“ tarife testiraju Vip mrežu mesec dana, bez ikakvih obaveza i troškova.

Close

Donosimo najbolje iz naše Vip porodice

Kao internacionalni operator, A1 u Srbiju donosi znanje, ekspertizu i najbolje primere poslovanja iz svoje matične A1 Telekom Autrija grupe, vodećeg provajdera digitalnih i komunikacionih usluga u Centralnoj i Istočnoj Evropi. Naša grupa evropska je jedinica kompanije „América Móvil“, trećeg po veličini provajdera telekomunikacionih usluga na svetu.