Digitalni roditelji

Portal za digitalne mame i tate

 • 06.05.2020.MAŠTALICE

  Beli, deda Krsto i Panonsko more

  Beli i njegov deda Krsto su razdvojeni, ali će deka pronaći način da bude blizak sa svojim unukom. Kroz zanimljivo pripovedanje se uči, ali se istovremeno i podstiče bliskost dece i odraslih.

  DETALJNIJE
 • 25.03.2020.MAŠTALICE

  Kraljevska se ne poriče

  Devojčica Sofija će dobiti na poklon kućne ljubimce, ali tek kada bude naučila kako čistoća i red nisu samo običan zahtev roditelja već nešto što svima donosi prijatnost...

  DETALJNIJE
 • 17.03.2020.MAŠTALICE

  Sofijin naopačke dan

  Devojčica Sofija otkriva, uz tatinu pomoć, kako jedan dosadan kišni dan može da izgleda sasvim drugačije. Važno je podsticati dečju sposobnost da maštaju i posmatraju svet na kreativan i neuobičajen način.

  DETALJNIJE
 • 14.02.2020.MAŠTALICE

  Devojčica i ljubičica

  Devojčica Ema Esasa voli cveće i prirodu. Zahvaljujući maloj ljubičici, ona će saznati da i najslabašnije seme, uz mnogo ljubavi i pažnje, može da se razvije u prelepi cvet.

  DETALJNIJE
 • 10.01.2020.MAŠTALICE

  Kako pobediti ajkulu

  Irena i Marko imaju istog tatu, ali različite mame … i zato se ne slažu baš najbolje. U zajedničkoj kreativnoj igri naučiće kako da nadvladaju početnu netrpeljivost i da se zbliže.

  DETALJNIJE
 • 10.10.2019.MAŠTALICE

  Čarobna zvezdica

  Dečak Aca želi da mu zvezdica ispuni želju i da dobije brata ili sestru. Pored zabave, novi članovi često donose u porodicu i ljubomoru, pa priča govori i o tome kako se razvijaju kvalitetniji odnosi između braće i sestara.

  DETALJNIJE
 • 12.11.2018.MAŠTALICE

  Čarobni bicikl

  Dečak Aljoša žarko želi da i on bude najbolji. Ipak, shvatiće da je nagrada koju dobiješ kada pomogneš nekome ko je u nevolji veća od nagrade na bilo kom takmičenju.

  DETALJNIJE
 • 31.10.2018.MAŠTALICE

  Slatka škola šaha
  Peca je ljubitelj šaha i odlično poznaje sva njegova pravila, dok je Pecin deka ljubitelj  čokolade i ne zna ništa o šahu. U druženju nekad i deka može dosta toga da nauči od svog unuka - zato je druženje dece i odraslih veoma bitno. 

  DETALJNIJE
 • 24.10.2018.MAŠTALICE

  Gusarska priča

  Gusari iz ove priče imaju neobičan brod i nemaju baš mnogo sreće u svojim gusarskim avanturama. Jedna od tih avantura naučiće ih da nam neprilike često mogu pomoći da postanemo bolji.

  DETALJNIJE
 • 11.09.2018.MAŠTALICE

  Julija i Lunja

  Čak i kada neko izgleda opasno i zastrašujuće, u stvari može biti samo uplašeno biće kome niko nije prišao na pravi način. Tako je devojčica Julija na zimovanju upoznala jednog uplašenog psa i on joj je postao najbolji prijatelj.

  DETALJNIJE