ENSR
Otvori / zatvori social ikone

Promenite mrežu, ne menjajte postpaid broj!

Dobro došli u Vip, mrežu koju čini više od dva miliona zadovoljnih korisnika. Opravdaćemo vaš izbor vrhunskom uslugom po najboljim cenama. Kao Vip korisnik uživaćete u ponudi najsavremenijih telefona, surfovaćete našom najbržom 4G mrežom i koristiti sve prednosti jednostavnih, transparentnih i fleksibilnih postpaid NOVA tarifa, koje se prilagođavaju vašim potrebama.


A ukoliko putujete u inostranstvo, Vip vam kroz partnerstvo sa Vodafonom omogućava najbolju roming uslugu!

Šta je prenos mobilnog broja?

Prenos mobilnog broja predstavlja mogućnost da zadržite svoj stari broj ukoliko želite da promenite mobilnog operatora!

Procedura prenosa broja

Svim budućim Vip korisnicima, koji žele da prenesu mobilni broj u Vip mrežu, Vip je obezbedio potpuno besplatan prenos, bez plaćanja dodatne naknade!

Postupak prenosa postpaid mobilnog broja je prilično jednostavan i realizovaćete ga dolaskom na bilo koje Vip prodajno mesto, gde ćemo u vaše ime popuniti svu neophodnu dokumentaciju. Tokom procesa prenosa mobilnog broja neće doći do prekida servisa i sve vreme ćete koristiti svoj broj, kao i uvek. Ukoliko ste biznis korisnik, možete zakazati sastanak sa Vipovim savetnikom za biznis, pozivom Korisničkog servisa na broj 060 1234 ili na samom prodajnom mestu.

Obavezna dokumentacija za prenos broja

  • Postpaid korisnik može ostvariti prenos mobilnog broja podnošenjem važećeg identifikacionog dokumenta.
Obavezna dokumentacija za
prenos postpaid broja
Lična karta

Ostale važne informacije

  • Ukoliko ste postpaid korisnik biće potrebna dva radna dana kako bi se proverilo da li su svi uslovi za prenos vašeg mobilnog broja ispunjeni. Ukoliko su svi uslovi ispunjeni, potrebna su još dva radna dana za tehničko izvršenje prenosa. Nakon toga ćete od Vipa dobiti SMS dobrodošlice.
  • Prilikom pozivanja prenetog broja može se čuti automatska govorna poruka da je broj koji se poziva prenet u drugu mrežu. Ova poruka se besplatno aktivira pozivom Korisničkog servisa na zahtev korisnika koji čuje govornu poruku. Po pravilu, ova poruka je deaktivirana.
  • Za sve potrebne informacije, u vezi sa postupkom prenosa broja, kliknite na link Prenos broja u Vip mrežu