ENSR
Otvori / zatvori social ikone

Sa novim Smart tarifama pričaj neograničeno sa svima u mreži!

Iskoristi svoj paket kako ti odgovara!Pored toga ne moraš da se brineš da će tvoj pametni telefon napraviti veliki račun zbog automatskog povezivanja na internet jer je internet besplatan nakon potrošenih Smartova .

Na primer: ukoliko imaš Smart 700, u okviru njega dobijaš 700 Smartova i neograničene minute u Vip mreži. Smartove možeš da koristiš kako god poželiš za priču, dopisivanje i surfovanje , a neograničene minute u Vip mreži za razgovore sa najbližima i to odmah od početka svog obračunskog perioda. To znači da kada pozoveš nekoga ko je u Vip mreži, tvoj razgovor će se tarifirati iz Vip minuta, dok se Smartovi neće trošiti za pozive u Vip mreži. Tako ćeš Smartove moći da sačuvaš za dopisivanje, surf ili razgovore sa prijateljima iz drugih mreža. Pored toga, možeš da uživaš u korišćenju svih funkcionalnosti svog smart telefona i da više ne brineš da li će ti stići veliki račun zbog automatskog povezivanja tvog telefona na internet.
PaketMesečna pretplataMinuti u Vip mrežiBroj smartova u okviru mesečne pretplatePrenos podataka (MB)
Smart 150690 din150150Neograničeno
Smart 3001090 din300300Neograničeno
Smart 7001590 dinNeograničeno700Neograničeno
Smart 10002090 dinNeograničeno1000Neograničeno
Smart 30003990 dinNeograničeno3000Neograničeno


Ukoliko želiš potpunu fleksibilnost i neograničeno surfovanje po najvećoj brzini, onda je za tebe idealna tarifa Smart MAX.
PaketMesečna pretplataMinuti u Vip mrežiBroj smartova u okviru mesečne pretplateSMS/MMS nakon potrošenih smartovaPrenos podataka (MB)
Smart MAX5990 dinNeograničeno5000NeograničenoNeograničeno

Nakon potrošenog sadržaja u okviru mesečne pretplate u Smart tarifama, u nacionalnom saobraćaju će početi da se naplaćuju sledeće cene: za uspostavu poziva 6,9 dinara, za minut razgovora 7,9 dinara, za SMS poruku 3,9 dinara, za MMS poruku 12 dinara, za prenos podataka po smanjenoj brzini (1kB) 0 dinara.

Vip Smart dodaci

Uz nove Smart tarife na raspolaganju su ti i tarifni dodaci koji omogućavaju da svoje omiljene servise koristiš po posebnim uslovima nezavisno od tarife koju odabereš:

Dodaci za surf

Tarifni dodatak Društvenjak IstraživačSveznalica Noćna ptica
Prenos podataka Neograničen15 GBNeograničen20 GB za surf od 23-07 časova
Saobraćaj ostvaren zaFacebook i Twitter aplikacija YouTube aplikacija B92.net aplikacija Celokupan surf
Cena69 din249 din69 din469 din

Pri upotrebi tarifnih dodataka, saobraćaj ostvaren korišćenjem eksternih sadržaja se obračunava iz osnovne tarife, sve do isteka Smartova iz osnovne tarife (npr. u okviru dodatka Društvenjak, pri poseti facebook-u, gledanje video klipa sa druge lokacije se obračunava iz tarife). Tarifni dodaci ne uključuju kredit za bilo kakve dodatne usluge na navedenim internet lokacijama ili servisima.

Dodaci za priču i kuckanje

Tarifni dodatakPričalicaKuckator
Usluga40 minuta1000 SMS
Saobraćaj ostvaren zaPozive ka svim mrežama u nacionalnom saobraćajuSMS ka svim mrežama u nacionalnom saobraćaju
Cena139 din99 din
Detalje o aktivaciji tarifnih dodataka možete pogledati ovde.

Vip Net Centar

Jedinstveni Vip Net Centar omogućava ti da u bilo kom trenutku možeš sam da kontrolišeš brojne opcije koje ti nove Smart tarife nude. Saznaj više o Vip Net Centru ovde.