ENSR
Otvori / zatvori social ikone

Sa novim Smart tarifama pričaj neograničeno sa svima u mreži!

Iskoristi svoj paket kako ti odgovara!


Pored toga ne moraš da se brineš da će tvoj pametni telefon napraviti veliki račun zbog automatskog povezivanja na internet jer je internet besplatan nakon potrošenih Smartova .

Na primer: ukoliko imaš Smart 700, u okviru njega dobijaš 700 Smartova i neograničene minute u Vip mreži. Smartove možeš da koristiš kako god poželiš za priču, dopisivanje i surfovanje , a neograničene minute u Vip mreži za razgovore sa najbližima i to odmah od početka svog obračunskog perioda. To znači da kada pozoveš nekoga ko je u Vip mreži, tvoj razgovor će se tarifirati iz Vip minuta, dok se Smartovi neće trošiti za pozive u Vip mreži. Tako ćeš Smartove moći da sačuvaš za dopisivanje, surf ili razgovore sa prijateljima iz drugih mreža. Pored toga, možeš da uživaš u korišćenju svih funkcionalnosti svog smart telefona i da više ne brineš da li će ti stići veliki račun zbog automatskog povezivanja tvog telefona na internet.
 
Paket Mesečna pretplata Minuti u Vip mreži Broj smartova u okviru mesečne pretplate Prenos podataka (MB)
Smart 150 690 din 150 150 Neograničeno
Smart 300 1090 din 300 300 Neograničeno
Smart 700 1590 din Neograničeno 700 Neograničeno
Smart 1000 2090 din Neograničeno 1000 Neograničeno
Smart 3000 3990 din Neograničeno 3000 Neograničeno

Nakon potrošenih smartova internet se koristi po smanjenoj brzini od 64 kbit/s bez dodatne naplate.
*Paket 24 meseca podrazumeva online kupovinu Vip postpaid tarife sa ugovornom obavezom od 24 meseca.
**Paket 3 meseca podrazumeva online kupovinu Vip postpaid tarife sa ugovornom obavezom od 3 meseca

Ukoliko želiš potpunu fleksibilnost i neograničeno surfovanje po najvećoj brzini, onda je za tebe idealna tarifa Smart MAX.

Paket Mesečna pretplata Minuti u Vip mreži Broj smartova u okviru mesečne pretplate SMS/MMS nakon potrošenih smartova Prenos podataka (MB)
Smart MAX 5990 din Neograničeno 5000 Neograničeno Neograničeno

Saobraćaj preko 10000 SMS/MMS poruka/minuta u Vip mreži/MB-a u obračunskom periodu se naplaćuje prema važećem Vip cenovniku .

Nakon potrošenog sadržaja u okviru mesečne pretplate u Smart tarifama, u nacionalnom saobraćaju će početi da se naplaćuju sledeće cene: za minut razgovora 7,9 dinara, za SMS poruku 3,9 dinara, za MMS poruku 12 dinara, za prenos podataka po smanjenoj brzini (1kB) 0 dinara.