ENSR
Otvori / zatvori social ikone

80% popusta za roming i međunarodne pozive u svim republikama bivše Jugoslavije

Vip nudi svojim postpejd korisnicima aktraktivan paket za pozive u romingu i međunarodne pozive u celom regionu bivše Jugoslavije (Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Slovenija i Makedonija). Ponuda je idealna za ljude koji iz Srbije zovu zemlje regiona ili putuju poslom, na odmor ili u posetu rođacima i prijateljima, budući da im omogućava da uštede do 80% na troškovima za razgovor mobilnim telefonom.

Sa Ex Yu paketom, u okviru mesečne pretplate od samo 500 dinara bez poreza, Vip korisnici će dobiti 30 besplatnih minuta za pozive u romingu tokom boravka u svim republikama bivše Jugoslavije ka Srbiji (fiksna i mobilna mreža) i prema partnerskim mrežama u zemlji koju posećuju. Vip korisnici takođe mogu iskoristiti besplatne minute za međunarodne pozive iz Srbije ka partnerskim mrežama i svim fiksnim mrežama u regionu bivše Jugoslavije. U partnerske mreže spadaju operateri mobilkom austria grupe Vipnet (Hrvatska), Vip operator (Makedonija) i Si.mobil (Slovenija), kao i operateri BH Telekom (Bosna i Hercegovina) i T-Mobile (Crna Gora).

Nakon što se iskoriste besplatni minuti u okviru paketa, primenjuju se standardne cene za roming i međunarodne pozive. Vip korisnici će moći da uživaju u besplatnim minutima svakog meseca ukoliko se pretplate na ovaj paket do 30. septembra 2009. godine, slanjem besplatne SMS poruke sa tekstom “30” na broj 1281, posetom jednom od Vip centara ili pozivanjem Korisničkog servisa.

Uporedo sa intenziviranjem poslovnih aktivnosti u regionu, statistički podaci pokazuju da, pored Crne Gore, Hrvatska i Slovenija postaju sve popularnije turističke destinacije za posetioce iz Srbije. Prosle godine, poseta Hrvatskoj porasla je za 14 procenata u poređenju sa 2007. godinom, dok je poseta Sloveniji, u istom periodu, porasla za 15 procenata. Očekuje se da ovoga leta posećenost bude još veća.

Za više informacija o Ex Yu paketu molimo posetite www.vipmobile.rs, pozovite 060 1234 ili posetite jedan od 38 Vip centara širom Srbije.

Nazad