ENSR
Otvori / zatvori social ikone

Karijera u Vipu

Dinamika telekom industrije pokreće nas da budemo lideri u inovacijama i kvalitetu. Da bismo odgovorili na zahteve tržišta, tražimo talente - posvećene stručnjake, koji streme izvrsnosti, donose duh internog preduzetništva i pričaju druge priče. Karijeru u Vipu trenutno gradi preko 900 stručnjaka različitih profila, koji zajedno teže tome da korisnicima pruže najbolje moguće iskustvo.

Vip mobile pruža mogućnost za razmenu međunarodnog znanja i iskustva i nudi razvoj karijere u dinamičnom, multikulturalnom okruženju u nekoj od članica Telekom Austria Grupe. Razvojne prilike, timski duh, sinergija, internacionalno okruženje i snažna korporativna kultura čine Vip drugom pričom.

Raditi u Vipu znači biti deo druge priče.

Naš tim

Ponosni smo na naš tim koji čini preko 900 vrhunskih stručnjaka. Vipovce odlikuje energija koja pokreće pozitivne promene, unapređenja i inovacije. Izuzetna posvećenost, timski duh, orijentacija ka potrebama korisnika i težnja ka izvrsnosti su samo neke od karakteristika naših zaposlenih.Mi smo druga priča

Sedam godina uspešnog rada i snažan Vip tim, rezultat su naše strateške orijentacije da usmeravamo talente od njihovog prvog radnog dana, gradimo stručnjake i razvijamo lidere unutar kompanije. Vip je rastao i razvijao se paralelno sa svojim timom.

U prvoj godini poslovanja, prosečna starost naših zaposlenih bila je 26 godina, a sada, posle 7 godina poslovanja iznosi 32.

Više od trećine zaposlenih u prvoj godini poslovanja nije imalo prethodno radno iskustvo, a čak 8% Start Up tima je napredovalo u prvih godinu dana.

Vip mobile je 2 puta za redom prepoznat kao jedan od najboljih poslodavaca u Srbiji, u okviru istraživanja koje je sproveo Infostud. Osim ovih prestižnih priznanja, Vip je takođe nagrađen kao drugi najbolji poslodavac od strane Srpske Asocijacije Menadžera.

Budi deo druge priče

Ukoliko želite da doživite iskustvo rada u dinamičnom i inspirativnom međunarodnom okruženju, koje svaki dan nudi nove mogućnosti za učenje i profesionalno usavršavanje, pogledajte koja radna mesta su trenutno slobodna i pošaljite nam prijavu. Trenutno otvorene pozicije nalaze se u nastavku.

Naziv pozicije Datum isteka konkursa
Call Center Agent 31.12.2016
Key Account Manager 02.06.2016
Strategic Corporate Account Manager 02.06.2016
Controlling Expert 08.06.2016