ENSR
Otvori / zatvori social ikone

Zaposlenje

Tražite izazovno i dinamično međunarodno okruženje?

Ukoliko želite da postanete deo Vip tima, a spremni ste da karijeru gradite u dinamičnom i inspirativnom okruženju, pogledajte koja radna mesta su trenutno slobodna i pošaljite nam svoju prijavu.

Otvorene pozicije

Na ovoj stranici možete pogledati otvorene pozicije u kompaniji Vip mobile. Ukoliko želite da aplicirate za odredjenu poziciju ili da se registrujete u našoj bazi možete to učiniti klikom na dugme "Prijava" i nakon toga popunite neophodne podatke.

Naziv pozicije Datum isteka konkursa
Business Sales Representative 31.12.2014
Call Center Agent 31.12.2014
Business Sales Representative Novi Sad 30.07.2014

Šta nudimo

100% posvećenosti svojim zaposlenima

Zaposleni su naš ključni resurs, zato dosta ulažemo u njihovo znanje, razvoj veština i karijeru.

U okviru godišnjeg plana edukacije, Vip pažljivo kreira programe treninga za svakog zaposlenog. Svi programi su usaglašeni sa razvojnim potrebama kompanije i osmišljeni sa namerom da razviju ciljane kompetencije svakog saradnika, individualno. Naši zaposleni aktivno učestvuju u planiranju daljeg toka svoje karijere u saradnji sa svojim pretpostavljenima i sa Sektorom ljudskih resursa.

Raditi u Vipu znači biti spreman za nove izazove i zadatke, postizati izuzetne rezultate i uživati u zajedničkom uspehu. Vrhunski rezultati se prepoznaju i nagrađuju. Želimo da pomenemo da je u prvoj godini poslovanja čak 8% zaposlenih unapređeno na radna pozicije koja zahtevaju veći stepen odgovornosti.

Vip je član Telekom Austrija Grupe koja u ovom regionu važi za lidera u inovacijama. Veliki benefit za naše zaposlene jeste konstantna međunarodna razmena znanja i najbolje prakse sa iskusnim kolegama u okviru naše grupe. Naši zaposleni stiču međunarodno znanje i iskustvo i značajno brže stasavaju u stručnjake u svojoj oblasti. Vip nudi razvoj karijere u međunarodnom okruženju, tako naše kolege mogu da nastave svoj profesionalni razvoj u nekoj od članica naše grupe u Austriji, Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji, Bugarskoj i Belorusiji.

Vip podržava razvoj mladih stručnjaka u različitim oblastima. Kroz projekat “Budi Vip student”, koji je osmišljen za talentovane diplomce u oblasti IT, menadžmenta i ekonomije koji svoju budućnost vide u oblasti telekomunikacija, studenti osnovnih studija imaju mogućnost da učestvuju u poslovnim aktivnostima u Vipu. Naš cilj jeste da kroz ovaj projekat edukujemo buduće profesionalce za oblast telekomunikacija i da im prenesemo znanje, iskustvo i ekspertizu Telekom Austrija Grupe, lidera u ovoj oblasti u regionu.

Mi podstičemo kulturu ideja! Svaki predlog naših zaposlenih se pažljivo razmatra, a dobri predlozi se često sprovode u delo. Naša praksa je da zaposlenima damo šansu da učestvuju u projektnim timovima koji realizuju usvojene ideje.

Vip vodi računa o svojim zaposlenima i njihovim porodicama. Naši zaposleni uživaju brojne pogodnosti poput popusta prilikom kupovine i pogodnosti kod različitih banaka, vakcinacije protiv sezonskog gripa i druge svakodnevne benefite. Jedan od naših prioriteta je briga o najmlađima i roditelji zaposleni u Vipu mogu da računaju na našu pomoć. Naravno da ovo nije sve; naši zaposleni su u središtu našeg interesovanja. Uvereni smo da podrška, ulaganje i briga o zaposlenima predstavljaju najvažnije aktivnosti koje našu kompaniju vode ka uspehu.

Naši zaposleni

Energija, posvećenost, entuzijazam, želja za učenjem i veliki potencijal za profesionalni razvoj su osnovne karakteristike svakog zaposlenog u Vipu.

Vip tim čini preko 800 zaposlenih različitih obrazovnih profila. Vip je mesto na kome karijeru grade stručnjaci u oblasti telekomunikacija, prodaje, marketinga, finansija, ljudskih resursa, poslovne administracije i mnogih drugih oblasti.

Mi smo veoma mlad tim: prosečna starost zaposlenih je ispod 30 godina. Naše najmlađe kolege imaju podršku iskusnijih kolega u obavljanju svakodnevnih poslova. Naša formula za uspeh je prava sinergija mladosti i iskustva.

Vip mobile pruža okruženje koje promoviše individualno izražavanje, inovacije i postignuća. U ovakvoj atmosferi, zaposleni u Vipu aktivno upravljaju svojim idejama, učestvuju u projektima punim izazova, svakim danom postaju sve bolji i postižu prave korake u svojoj karijeri.

Vip tim nije samo tim odličnih profesionalaca, već odličan tim profesionalaca.