ENSR
Otvori / zatvori social ikone

Zaposlenje

Tražite izazovno i dinamično međunarodno okruženje?

Ukoliko želite da postanete deo Vip tima, a spremni ste da karijeru gradite u dinamičnom i inspirativnom okruženju, pogledajte koja radna mesta su trenutno slobodna i pošaljite nam svoju prijavu.

Otvorene pozicije

Na ovoj stranici možete pogledati otvorene pozicije u kompaniji Vip mobile. Ukoliko želite da aplicirate za odredjenu poziciju ili da se registrujete u našoj bazi možete to učiniti klikom na dugme "Prijava" i nakon toga popunite neophodne podatke.

Naziv pozicije Datum isteka konkursa
Business Sales Representative 31.12.2014
Account Partner Beograd 11.08.2014
Call Center Agent 31.12.2014
Business Sales Representative Novi Sad 30.07.2014
Account Partner Užice 08.08.2014

Šta nudimo

100% posvećenosti svojim zaposlenima

Zaposleni su naš ključni resurs, zato dosta ulažemo u njihovo znanje, razvoj veština i karijeru.

U okviru godišnjeg plana edukacije, Vip pažljivo kreira programe treninga za svakog zaposlenog. Svi programi su usaglašeni sa razvojnim potrebama kompanije i osmišljeni sa namerom da razviju ciljane kompetencije svakog saradnika, individualno. Naši zaposleni aktivno učestvuju u planiranju daljeg toka svoje karijere u saradnji sa svojim pretpostavljenima i sa Sektorom ljudskih resursa.

Raditi u Vipu znači biti spreman za nove izazove i zadatke, postizati izuzetne rezultate i uživati u zajedničkom uspehu. Vrhunski rezultati se prepoznaju i nagrađuju. Želimo da pomenemo da je u prvoj godini poslovanja čak 8% zaposlenih unapređeno na radna pozicije koja zahtevaju veći stepen odgovornosti.

Vip je član Telekom Austrija Grupe koja u ovom regionu važi za lidera u inovacijama. Veliki benefit za naše zaposlene jeste konstantna međunarodna razmena znanja i najbolje prakse sa iskusnim kolegama u okviru naše grupe. Naši zaposleni stiču međunarodno znanje i iskustvo i značajno brže stasavaju u stručnjake u svojoj oblasti. Vip nudi razvoj karijere u međunarodnom okruženju, tako naše kolege mogu da nastave svoj profesionalni razvoj u nekoj od članica naše grupe u Austriji, Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji, Bugarskoj i Belorusiji.

Vip podržava razvoj mladih stručnjaka u različitim oblastima. Kroz projekat “Budi Vip student”, koji je osmišljen za talentovane diplomce u oblasti IT, menadžmenta i ekonomije koji svoju budućnost vide u oblasti telekomunikacija, studenti osnovnih studija imaju mogućnost da učestvuju u poslovnim aktivnostima u Vipu. Naš cilj jeste da kroz ovaj projekat edukujemo buduće profesionalce za oblast telekomunikacija i da im prenesemo znanje, iskustvo i ekspertizu Telekom Austrija Grupe, lidera u ovoj oblasti u regionu.

Mi podstičemo kulturu ideja! Svaki predlog naših zaposlenih se pažljivo razmatra, a dobri predlozi se često sprovode u delo. Naša praksa je da zaposlenima damo šansu da učestvuju u projektnim timovima koji realizuju usvojene ideje.

Vip vodi računa o svojim zaposlenima i njihovim porodicama. Naši zaposleni uživaju brojne pogodnosti poput popusta prilikom kupovine i pogodnosti kod različitih banaka, vakcinacije protiv sezonskog gripa i druge svakodnevne benefite. Jedan od naših prioriteta je briga o najmlađima i roditelji zaposleni u Vipu mogu da računaju na našu pomoć. Naravno da ovo nije sve; naši zaposleni su u središtu našeg interesovanja. Uvereni smo da podrška, ulaganje i briga o zaposlenima predstavljaju najvažnije aktivnosti koje našu kompaniju vode ka uspehu.

Naši zaposleni

Energija, posvećenost, entuzijazam, želja za učenjem i veliki potencijal za profesionalni razvoj su osnovne karakteristike svakog zaposlenog u Vipu.

Vip tim čini preko 800 zaposlenih različitih obrazovnih profila. Vip je mesto na kome karijeru grade stručnjaci u oblasti telekomunikacija, prodaje, marketinga, finansija, ljudskih resursa, poslovne administracije i mnogih drugih oblasti.

Mi smo veoma mlad tim: prosečna starost zaposlenih je ispod 30 godina. Naše najmlađe kolege imaju podršku iskusnijih kolega u obavljanju svakodnevnih poslova. Naša formula za uspeh je prava sinergija mladosti i iskustva.

Vip mobile pruža okruženje koje promoviše individualno izražavanje, inovacije i postignuća. U ovakvoj atmosferi, zaposleni u Vipu aktivno upravljaju svojim idejama, učestvuju u projektima punim izazova, svakim danom postaju sve bolji i postižu prave korake u svojoj karijeri.

Vip tim nije samo tim odličnih profesionalaca, već odličan tim profesionalaca.