ENSR
Otvori / zatvori social ikone

Karijera u Vipu

Dinamika telekom industrije pokreće nas da budemo lideri u inovacijama i kvalitetu. Da bismo odgovorili na zahteve tržišta, tražimo talente - posvećene stručnjake, koji streme izvrsnosti, donose duh internog preduzetništva i pričaju druge priče. Karijeru u Vipu trenutno gradi preko 900 stručnjaka različitih profila, koji zajedno teže tome da korisnicima pruže najbolje moguće iskustvo.

Vip mobile pruža mogućnost za razmenu međunarodnog znanja i iskustva i nudi razvoj karijere u dinamičnom, multikulturalnom okruženju u nekoj od članica Telekom Austria Grupe. Razvojne prilike, timski duh, sinergija, internacionalno okruženje i snažna korporativna kultura čine Vip drugom pričom.

Raditi u Vipu znači biti deo druge priče.

Naš tim

Ponosni smo na naš tim koji čini preko 900 vrhunskih stručnjaka. Vipovce odlikuje energija koja pokreće pozitivne promene, unapređenja i inovacije. Izuzetna posvećenost, timski duh, orijentacija ka potrebama korisnika i težnja ka izvrsnosti su samo neke od karakteristika naših zaposlenih.Mi smo druga priča

Devet godina uspešnog rada i snažan Vip tim, rezultat su naše strateške orijentacije da usmeravamo talente od njihovog prvog radnog dana, gradimo stručnjake i razvijamo lidere unutar kompanije. Vip je rastao i razvijao se paralelno sa svojim timom. 

Od maja 2015. godine, zajedno sa Si.mobil-om, članicom Telekom Austria Grupe iz Slovenije, kao jedna organizaciona jedinica podržavamo tržišta Srbije i Slovenije. Iskustvo kreiranja jednog klastera nas je obogatilo i omogućilo da se, kroz zajedničke ciljeve, razmenu iskustava i sinergiju, unapređujemo i da zajedno gradimo jedinstveno okruženje koje stimuliše razvoj individualnih i timskih potencijala.

Vip mobile je 2 puta za redom prepoznat kao jedan od najboljih poslodavaca u Srbiji, u okviru istraživanja koje je sproveo Infostud. Osim ovih prestižnih priznanja, Vip je takođe nagrađen kao drugi najbolji poslodavac od strane Srpske Asocijacije Menadžera.

Budi deo druge priče

Ukoliko vas privlači rad u dinamičnom, inspirativnom, multikulturalnom okruženju koje podstiče na učenje i profesionalno usavršavanje, prijavite se za neku od trenutno otvorenih pozicija:

Naziv pozicije Datum isteka konkursa
Call Center Agent 31.12.2016
Marketing Communication Expert 28.10.2016
IT BSS Associate 07.11.2016
Senior IT BSS Expert 07.11.2016